Wie zijn wij

Met Het Wijze Leven stellen we je in staat meer te halen uit het leven en jezelf. Er is lef voor nodig om samen met anderen met je jezelf en je leven aan de slag te gaan. Zeker als die anderen helemaal vreemd voor je zijn. Vandaar dat we ons graag aan je voorstellen. Dan heb je straks het gevoel dat je ons al enigszins kent.

 

Jannie Klaren

Jannie Klaren is traumatherapeut, massagetherapeut en heeft haar praktijk in Delfstrahuizen en Baarn. Zij is gespecialiseerd in traumatherapie en polariteitsmassage. Dit is een zachte vorm van masseren, waarbij verbindingen worden gelegd tussen lichaam en geest. Met haar achtergrond als apothekersassistente weet Jannie medicatie en ziektebeelden met elkaar te verbinden.

Klazien over Jannie

Jannie stapt met haar hele wezen in een situatie. Ze voelt, ze onderzoekt wat het lichaam vertelt en ze spiegelt wat ze ontdekt.
Haar waarnemingsvermogen is scherp en soms geeft ze die wat ongenuanceerd terug, maar altijd met liefde en zorgzaamheid. Jannie heeft het vermogen om door je heen te kijken, gaat naast je staan, biedt steun en zal je met veel humor mee nemen in je eigen proces.

Klazien Teeuwissen

Klazien Teeuwissen werkt als coach, trainer en procesbegeleider. Met haar achtergrond van verpleegkundige, leidinggevende en senioradviseur, kent zij de vele facetten van samenwerken en verbeteren van de kwaliteit. Haar specialiteit is het ‘Probleemoplossend Denken’. Dit combineert zij met Neuro-Linguïstisch Programmeren. Als NLP-Health coach gaat zij uit van de kracht van de persoon zelf en ziet ze iemand in de context van zijn/of haar omgeving. Met Klazien werk je met de taal van het hoofd, hart en lichaam.

Jannie over Klazien

Klazien heb ik leren kennen als een vrouw die feilloos kan verwoorden wat jij voelt. Ze kan je leren om hoofdzaken te scheiden van bijzaken.
Ze vraagt dóór om het onderliggende probleem op tafel te krijgen. Ze is een ster in het creëren van draagvlak om te veranderen. Ze laat je op een afstand naar je probleem kijken om zelf oplossingen te vinden of mogelijk oplossingen aan te reiken.