Workshop Van Wens naar Werkelijkheid

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens een moeilijke fase in je leven, kan je het gevoel krijgen dat je vast zit en niet weet hoe je verder komt. Je wil wel vooruit, maar hoe? En waarheen? In zo’n periode kan je wel wat hulp gebruiken. De oorzaak kan van alles zijn: echtscheiding, ontslag, burn-out, ziekte of verlies kunnen zoveel tegenslag en onzekerheid met zich meebrengen, dat je er zelf niet uitkomt. En wees gerust: je bent echt niet de enige.

Terugkeren in je kracht en energie

Met de workshop Persoonlijke Ontwikkeling kom je erachter wat écht belangrijk voor je is. Vanuit nieuw inzichten ga je aan het werk met concrete, haalbare doelen. Dit nieuwe perspectief geeft je ook nieuwe energie. Het programma is opgebouwd als een spannende ontdekkingstocht, met een beetje theorie en vooral veel opdrachten en interactie.

Compacte Workshop

De workshop vindt plaats in de regio Friesland. In een groep van zes tot twaalf deelnemers ga je in twee dagen of vier dagdelen gedurende een periode van 2 tot 4 weken aan het werk. Kijk voor meer informatie, tijden en locaties in de agenda.

Persoonlijk ontwikkeling programma

Heb je interesse? Heb je een vraag?

Heb je interesse in deze workshop of heb je een vraag? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.