Workshop Vitaal en Gezond Leven

Wie wil er nou niet gezond en vitaal door het leven gaan? Iedereen toch?! In de praktijk blijkt dat lang niet eenvoudig. De kunst is om voor jezelf een manier te vinden om gezond te leven, die je ook kan volhouden en waarbij je jezelf goed voelt. Met de workshop Gezond en Vitaal Leven leer je balans te vinden in je lichaam en je geest. Het resultaat is dat je je vitaler voelt en beter in staat bent om optimaal gebruik te maken van de energie die je hebt.

Alle seizoenen vitaal

Hoe kan het dat we bruisen van energie in de zomer en naar mate de dagen donkerder worden, onze gemoedstoestand en energie afneemt? Het is te gemakkelijk om het volledig te wijten aan de hoeveelheid zon of daglicht. Bij Het Wijze Leven benaderen we de seizoenen vanuit de energiebanen in ons lichaam. Die veranderen met de jaargetijden mee. Met de kennis en theorie die daar achter zit, gaan we gedurende een jaar aan het werk. Per seizoen zijn er twee groepslessen van 2 uur.

Groepsworkshop

Het doel van de workshop Gezond en Vitaal Leven is dat je leert om zelf de energiebalans te vinden die past bij het seizoen. Je leert hoe je energie kan opwekken, maar ook hoe jezelf kalmeert. We maken veel gebruik van stretchoefeningen, waarbij je de grenzen van je lichaam leert kennen en kan verleggen. De methode is ontwikkeld door Noƫlle Mertens-Oosterwaal. Kijk voor meer informatie over de workshop en lestijden in het programma.

Vitaal en Gezond Leven programma

Heb je interesse? Heb je een vraag?

Heb je interesse in deze workshop of heb je een vraag? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.