Referenties

Opdracht workshop Leven met Migraine

De workshop over migraine bevat , naast kennis over migraine, creatieve en uitdagende werkvormen die de deelnemers aan het denken zet en in beweging krijgt. Het was opvallend hoe vrij er gesproken werd over persoonlijke ervaringen met migraine en dat heeft veel te maken met de bevlogen manier waarop Jannie de workshop begeleid.

Kees der Weduwe, Bewegen Werkt (juni 2019)

Opdracht Teambuilding

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie enthousiaste en doeltreffende workshop voor mijn 35 personeelsleden.
Het was een programma op maat gemaakt voor onze doelgroep en heeft zeker zijn vruchten af geworpen.

Medewerkers zijn op respectvolle manier met elkaar aan het werk gegaan om trots te zijn op zich zelf,
maar uiteraard ook op hun bedrijf waar ze dagelijks voor werken, namelijk Reinstaat schoonmaak & bedrijfsdiensten BV.
Jullie zijn enorm betrokken en sociaal richting de medewerkers geweest en hebben ze creatief maar doeltreffend met elkaar gekoppeld door de diverse tools en workshops.

Ik kijk uit naar een volgende keer en ik wil jullie van harte aanbevelen bij bedrijven met personeel, dit is een inkopper!
Met vriendelijke groeten,
Jefta van der Meijden
reinstaat

Schoonmaak en Bedrijfsdiensten BV
www.reinstaat.nl – j.meijden@reinstaat.nl
 

Deelnemer aan de introductieworkshop

Nick-nov-2016
 

Deelnemer workshop ‘Van Wens naar Werkelijkheid’

In 2009 volgde ik twee zaterdagen een cursus bij Klazien en Jannie. In een samengestelde groep van onbekende mensen hebben we op verbale en non-verbale wijze geoefend met wat ons belemmerde in ons functioneren. We leerden verdriet en verlies een plek te geven. Iedereen had een persoonlijk doel. Bij mij was dat loslaten. De cursus zelf heb ik als zeer verrijkend ervaren. Door de veiligheid die Klazien en Jannie ons boden durfden we onze doelen met elkaar te delen en elkaar feed back te geven. Pas veel later merkte ik het effect van de cursus. Het moest als het ware landen. Wendy van Wijngaarden.