Training persoonlijke communicatie

Als mensen maar een half woord van je nodig hebben om te weten wat je van ze wilt of wat je bedoelt, maakt dat het leven een stuk eenvoudiger. Maar hoe zorg je ervoor dat de mensen om je heen beter naar je luisteren en je beter begrijpen? In deze training persoonlijke communicatie gaan we dieper in op de verschillende aspecten van communicatie zoals luisteren, vragen stellen, doorvragen en feedback geven.

Communiceren begint met luisteren

Door je te verdiepen in je doelgroep, wordt je eigen communicatie een stuk effectiever. Dat begint met luisteren, de juiste vragen stellen en dóórvragen. Op die manier krijg je inzicht in de drijfveren van je doelgroep en kan je daar je eigen communicatie op aanpassen.

We staan ook stil bij de verschillende middelen die je kan inzetten. Het doel van de training persoonlijke communicatie is dat je leert beter te communiceren, waardoor je boodschap meteen goed overkomt en je sneller tot de gewenste resultaten komt.

Praktische Training

De training persoonlijke communicatie vindt plaats in de regio Friesland of op je eigen locatie. In een groep van 6 tot 12 deelnemers gaan we met een theoretisch kader vooral praktisch aan de slag. De training wordt gegeven op één dag of in twee dagdelen. Kijk voor meer informatie en tijden in de agenda.

Persoonlijke effectiviteit programma

Heb je interesse? Heb je een vraag?

Heb je interesse in deze workshop of heb je een vraag? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.