Workshop Probleemoplossend Denken

De wereld verandert voortdurend, op elke denkbare schaal. Thuis, op je werk en in de wereld om je heen. Maar hoe komt het dat de ene verandering bijna geruisloos wordt doorgevoerd, terwijl de andere stuit op weerstand en onbegrip? In de workshop Probleemoplossend Denken leer je om te gaan met veranderingen. Je gaat fictie onderscheiden van feiten, zodat de werkelijke oorzaak van weerstand duidelijk wordt. Met probleemoplossend denken kan je anticiperen op situaties, waardoor je zelf effectiever wordt in veranderingsprocessen.

Effectief omgaan met verandering

Bij veranderingen draait het om begrip en draagvlak. Zodra mensen begrijpen waarom iets gaat of moet veranderen, ontstaat er draagvlak voor deze verandering. Dat is van belang als je een verandering moet doorvoeren, maar ook als je zelf met een verandering te maken hebt.

Door de situatie of de ontwikkeling vanuit andere perspectieven te benaderen en puur op de feiten te beoordelen, ontstaat er bij jezelf een andere dynamiek waarin een verandering zich kan voltrekken.

Workshop of Training

Het programma van de workshop Probleemoplossend Denken bestaat uit vijf workshops.
Groepsgrootte: 3-8 personen
Duur: 1 x per maand, op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Zie agenda; ongeveer 2 avonden per seizoen.

Voor mensen die zich verder willen bekwamen in de methodiek zijn er ook een meerdaagse trainingen. Vraag gerust om meer informatie.

Probleemoplossend denken programma

Heb je interesse? Heb je een vraag?

Heb je interesse in deze workshop of heb je een vraag? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.